Verkkokurssit

Voimaantumon verkkokurssit ovat käynnistyneet. Tutustu kursseihin ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautumisohjeet: Kurssimaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos olet saanut kurssikoodin maksua varten, voit lisätä sen ostoskorissa tilaukseen. Maksusuorituksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistuksen mukana on linkki, jolla voit osallistua kurssille. Voit myös myöhemmin palata takaisin kurssille kirjautumalla käyttäjätunnuksillasi. Kirjaudu ulos
Omat kurssit

Tunnelukkoverkkokurssi 

Tunnelukot voivat olla syynä ihmissuhdeongelmille ja sille, että olet jäänyt jumiin samoihin toistuviin ongelmiin ja muutoksenteko on ollut mahdotonta. Halutessasi voit valita toisin. Tämän verkkokurssin avulla voit tulla tietoiseksi omista tunnelukoistasi ja työstää niitä sekä lisätä omaa itsetuntemustasi ja ymmärrystä itseä ja toisia ihmisiä kohtaan. Ilmoittaudu kurssille

Mikä tunnelukko on?

Tunnelukko on lapsuudessa tai nuoruudessa opittu haitallinen tapa reagoida, kokea, tuntea, ajatella ja käyttäytyä. Meillä kaikilla on tunnelukkoja, toisilla lievempiä ja toisella vahvempia. Tunnelukkojen aktivoituessa, koemme vahvoja tunteita ja lukittaudumme tiedostamattamme toimimaan lapsena opittujen selviytymiskeinojen mukaisesti. Haasteena on, että emme tunnista ja tiedosta tunteitamme ja yritämme vain selvitä niistä. Siitä syntyy pahoinvointi. Reagoimme automaattisesti erilaisiin triggereihin ja pyrimme vain selviytymään. Sen sijaan tarvitaan tunteiden kohtaamista. Tunnelukoista vapautuminen edellyttää tunnelukkojen ja niistä heräävien tunteiden sekä selviytymiskeinojen tiedostamista ja työstämistä. Tämä verkkokurssi on juuri sitä varten.

Mitä hyödyt kurssista?

Tämän verkkokurssin avulla saat lisättyä itsetuntemustasi ja ymmärrystä itseäsi ja toisia ihmisiä kohtaan. Tunnelukot voivat olla syynä ihmissuhdeongelmille ja sille, että olet jäänyt jumiin samoihin toistuviin ongelmiin ja muutoksenteko on ollut mahdotonta. Halutessasi voit valita toisin. Voit tulla tietoiseksi omista tunnelukoistasi ja työstää niitä. 

Tunnelukkojen ymmärtämisen kautta saat apua myös jatkuviin konfliktitilanteisiin ja niiden parempaan hallintaan. Tunnelukkoverkkokurssilla saat myös välineitä oman itsesi, haastavimpien puoliesi ja vahvojen tunteiden parempaan hallintaan.

Kenelle kurssi sopii?

Monella ihmisellä erityisesti läheisissä ihmissuhteissa isoimpana ongelmana ovat tunnelukot ja toistuva selviytymiskäyttäytyminen vaikeissa tilanteissa. Myös sinä voit aktivoida toisen tunnelukkoja tai sinun läheisesi (puoliso, vanhempi, lapsi) kolhivat sinun haavojasi ja vahvistavat sinun tunnelukkojasi. Tunnelukkojen aktivoituminen saa meidät toimimaan usein reaktiivisesti, mikä voi aiheuttaa vielä tilanteiden pahentumisen.

Voimaantumon tunnelukkoverkkokurssi on myös sinulle, joka koet, että sinulla on paha olla, mutta et osaa määritellä, mistä paha olo voi johtua. Sinä voit kärsiä myös ihmissuhdeongelmista, ja olet ehkä yrittänyt tehdä muutosta itseesi ja elämääsi, mutta se on ollut liian vaikeaa. Huomaat ehkä elämässäsi toistuvan samat ongelmalliset kuviot, joista haluaisit päästä eroon. Tai haluat ehkä vain kehittää persoonaasi ja ymmärtää itseäsi paremmin. 

Toistuvat kuviot on mahdollista katkaista riittävällä tiedostamisella ja työstämisellä. On mahdollista siirtyä selviytymisestä hallintaan ja hyvinvointiin. Tämän verkkokurssin avulla sinä saat välineitä tunnistaa, tiedostaa ja työstää tunnelukkoja, selviytymiskeinoja ja moodejasi sekä tulet tietoiseksi mistä ne johtuvat. 

Tällä verkkokurssilla pääset jo työstämään itsenäisesti tunnelukkojasi, mutta se ei ole varsinaista terapiaa eikä korvaa sitä.   

Mitä sinä saat verkkokurssin aikana?

Verkkokurssin aikana saat tietoa helposti seurattavien videoiden kautta sekä harjoituksia, joiden kautta sinulla on mahdollisuus työstää syvällisemmin omia tunnelukkojasi, selviytymiskeinojasi ja moodejasi sekä saada oivalluksia ja hallintaa omaan elämääsi. Lisäksi kurssilla on välineitä, erilaisia nauhoitteita, saada oloasi turvallisemmaksi ja rentoutuneemmaksi.

Mikä on tämän kurssin arvo?

Oman itsetuntemuksen, hyvinvoinnin ja ihmisuhteiden paranemisen laadulle on vaikea pistää hintalappua. Jos osallistuisit henkilökohtaisesti Voimaantumon skeematerapiaan, olisi hinta 75 euroa tunnilta. Näin ollen saat tämän verkkokurssin lähes samaan hintaan kuin yhden terapiakäynnin.