Tässä muutaman verkkokurssin käyneen palaute

Kurssi oli toimiva etenkin tunnistamaan tunnelukot ja niistä tulevat ongelmat. Ennen herkästi ajatteli, että olen tällainen piirteineni. Kurssilla opin, mistä lukot tulevat ja mitä niistä seuraa ja myös käsittelemään niitä. Minulle myös valkeni kuinka tuhoava lapsuuteni on ollut ja osasin hakea apua sen käsittelyyn. Suosittelen ehdottomasti kurssia, Ilman kurssia en olisi tässä, missä nyt olen. 🙂 Salla, 35 v.

Kiitos tunnelukkoverkkokurssista. Se oli todella ajatuksia antava ja mieltä avaava. Olen löytänyt sisäisen lapseni ja opettelen nyt puhumaan hänelle lempeästi. Tunnelukkojen tiedostaminen ja niiden parissa työskenteleminen ei ole ollut helppoa, mutta se on ollut vaivan arvoista. Opin huomaamaan tunnelukkoni, mitä selviytymiskeinoja minulla on ja miten voin työstää niitä itseni kanssa. Kurssin tehtävät olivat selkeitä ja kannustavia. Kurssi on rohkaissut olemaan itselleni armollinen. Mirvan selkeä ja rauhallinen olemus ja ääni ovat rauhoittavia. Kurssi lisäsi itsetuntemustani ja sain sisäistä rauhaa. Matka itseensä kannattaa. Voin lämpimästi suositella tunnelukkoverkkokurssia kaikille. Jonna, 41 v.

Tunnelukko-verkkokurssi tuli minulle juuri oikeaan aikaan. Kurssi haastoi moniulotteisesti tutkimaan omia tunnelukkoja, pohtimaan niiden juurisyitä sekä miettimään terveempiä ratkaisumalleja erilaisiin tilanteisiin. Kurssin materiaali oli mielestäni kattava ja mielenkiintoisella tavalla ulottuvuutta pohdintoihin antava. Jatta 46 v.