Lähivastaanotto­käynnit

Koronaepidemia näyttää Pirkanmaalla hiipuvan, joten uskallan avata toimintaa myös lähivastaanotoille. Voimaantumossa ollaan siirtymässä lähivastaanottoihin vapusta alkaen, joten voitte varata aikaa taas kasvokkaisille käynneille. Voitte aina halutessanne pitää käynnin myös videoetäyhteydellä.

Koronaviruskriisin vuoksi Voimaantumossa on vain rajatusti aikoja tarjolla ja ensisijaisesti niitä tarjotaan ”vanhoille” asiakkaille. Pyydänkin ilmoittamaan minulle sähköpostiin (toimisto(a)voimaantumo.fi), mikäli haluatte varata aikaa touko- ja kesäkuulle. Toukokuun ajat ovat näkyvissä ajanvarausjärjestelmässä ja niitä voi varata vielä omatoimisesti. Ilmoittakaa lisätiedot kohdassa haluatteko käynnin etänä vai lähivastaanottokäyntinä ja lisätkää ensimmäisellä kerralla tieto mahdollisesta palvelusetelistä(numero).

Varaa aika www.voimaantumo.fi/varaa-aika

Kesäkuun ajat jaetaan ensisijaisesti sähköpostitse tulleiden toiveiden mukaisesti. Tarjolla on ensisijaisesti tiistai (ilta-ajat), keskiviikko (10-20 välillä) ja lauantaiaikoja (9-17 välillä). Pyydän ilmoittamaan kesäkuuta koskevista toiveistanne siis suoraan toimiston sähköpostiin.

Voimaantumon lähivastaanottokäynneillä noudatetaan seuraavia toimintatapoja:

 • Emme kättele toistaiseksi tai kosketa muutoin toisiamme.
 • Työntekijä avaa ja sulkee ovet.
 • Ota mukaan omat villasukkasi, mikäli haluat käyttää niitä käynnin aikana.
 • Asiakkaita pyydetään käyttämään käsidesiä (tarjolla Voimaantumossa) tai pesemään kätensä tullessaan ja lähtiessään.
 • Pidämme suositeltua noin 1 metrin ”hajurakoa” ja mikäli tulee odottamatta yskös tai aivastus, pyrimme tekemään sen nenäliinaan tai omaan ylähihaan.
 • Tarjolla on nenäliinoja, mutta voit halutessasi tuoda omasi.
 • Mikäli sinulle ja/tai puolisollesi tulee hengitystieoireita tai kuumetta, ota viestillä yhteyttä numeroon (040 551 5631) ja kerro tilanteesta.
 • On mahdollista pitää varattu aika myös etävideoyhteysmuodossa, mikäli koet sen paremmaksi vaihtoehdoksi tai sairastutte lievästi. Tällöin tehtävän varauksen lisätietoon on pistettävä tieto tai lähetettävä ajoissa viesti etäyhteystoiveesta numeroon (040 551 5631), jolloin ehdin lähettää ohjeet ja linkin sähköpostitse tulevaan verkkotapaamiseen. Edellytyksenä on, että käytettävissänne on yksi verkkoyhteydessä oleva tietokone. Itse yhteyden avaus on helppoa ja saatte siihen tarvittaessa apua. Mikäli aika koskee pariskuntaa olisi kone hyvä asettaa sohvapöydälle tai keittiönpöydälle tms. niin, että kuvaan mahdutte molemmat eli pariskunnan tulee olla samassa tilassa kuitenkin etäyhteyden aikaan. Myös eri tiloista kahdella koneella osallistuminen on tarvittaessa mahdollista. Luonnollisesti mikäli perheen lapsia on samassa tilassa, ei verkkotapaamista ole järkevää pitää.
 • Huomioikaa, että varatun ajan saa tarvittaessa perua toistaiseksi vielä samana päivänä maksutta sairastumisen vuoksi.
 • Voimaantumossa puhdistetaan asiakastilan kosketuspinnat, kuten ovenkahvat, wc, vesikannu jne. jokaisen asiakkaan jälkeen. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää, että saavut juuri omalle vastaanottoajallesi, jotta puhdistus ehditään tehdä asiakkaiden välissä.
 • Voimaantumossa ei ole odotustilaa, jossa voit joutua odottamaan toisten asiakkaiden kanssa.

Kevätterveisin Mirva Salonen Voimaantumosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *