Kehollisuus parisuhteessa II -tapahtuma 24.4.2019

Kehollisuus parisuhteessa II -tapahtuma on jatkoa Kehollisuus parisuhteessa I -tapahtuman (syksyllä 2018 tai 2/2019) käynneille. Illassa on uusia harjoitteita, mutta ei ykköskerran teoriaosuutta. Tapahtumassa tutustut itseen ja puolisoon uudelleen kehollisuuden, kosketuksen, hengityksen ja liikkeen kautta.

Kehoharjoitteina käytetään mm. hengitysharjoituksia, psykofyysisen hengitysterapian menetelmiä, mindfulnessia ja kehonliikkeitä. Tapahtuman tarkoituksena on lisätä puolisoiden välistä yhteyttä ja läheisyyttä, eivätkä harjoitteet sisällä eroottisia harjoitteita.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita Kehollisuus parisuhteessa I -tapahtuman käynneet avio-, avo- tai seurustelusuhteessa elävät parit, myös samaa sukupuolta olevat parit.

Hinta: Tilaisuus maksaa 95 €/pari (sis. alv 24 %). Hinta sisältää ohjauksen parille ryhmässä sekä iltapalan. Yksin ei ole mahdollista osallistua, vaan mukaan tarvitaan puoliso. Paikkoja rajoitettu määrä.

Aika: 24.4.2019 klo 17.30-20.30

Ohjaajana: Voimaantumosta ohjaaja, YTM, pariterapeutti Mirva Salonen

Järjestäjänä: Voimaantumo, www.voimaantumo.fi p. 040 551 5631

Paikka: Voimaantumon tila Puuvillatehtaankadulla tai muu tila Tampereen keskustassa

Ilmoittautumisia pyydetään 15.4.2019 mennessä verkkokaupan kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Maksamalla osallistumisen varmistat paikkasi tapahtumassa. 

ILMOITTAUDU

Kokemuksia aiemmista tapahtumista:


“Ihania, rentouttavia harjoituksia itsensä ja parinsa tiedostavaan kohtaamiseen. Hyvin rauhoittavia ja ajatuksia herättävä kokonaisuus. Ohjaus oli sympaattinen, aidon tuntuinen ja luotettavan ilmapiirin synnyttävä. Kiitoksia voimaannuttavasta päivästä.”
“Reviiriharjoitus silmiä avaava.”
“Hengitysharjoituksessa huomasi, että hengittää väärin -> hyviä työkaluja.”
“Pariskunnille hyviä yhteisiä harjoituksia.”
“Laadukasta parisuhdeaikaa.”
“Rentouttava päivä.”
“Suositeltava.”
“Rauhoittavia, rentouttavia harjoituksia. Kurssin jälkeen oli levollinen olo. Oman itsen kuuntelua, toisen kohtaamista, näkemistä. Kosketetuksi tulemista. Oli ihana tulla kannatelluksi, saada hoivaa ja hyvä olla kannattelijana. Tärkeää parisuhteen hoitoa.”