KEHOLLISUUS PARISUHTEESSA -PÄIVÄ 15.12.2018

Kehollisuus parisuhteessa -tapahtumassa saat tietoa kehotietoisuudesta ja tutustut tietoisuustaitoihin, itseen ja puolisoon uudelleen kehollisuuden, kosketuksen, hengityksen ja liikkeen kautta. Kehoharjoitteina käytetään muun muassa mindfulnessin ja psykofyysisen hengitysterapian menetelmiä. Tapahtuman tarkoituksena on lisätä puolisoiden välistä yhteyttä ja läheisyyttä, eivätkä harjoitteet sisällä eroottisia harjoitteita.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita avio-, avo- tai seurustelusuhteessa elävät parit, myös samaa sukupuolta olevat parit.

Hinta: Tilaisuus maksaa 115 €/pari (sis. alv 24 %). Yksin ei ole mahdollista osallistua, vaan mukaan tarvitaan puoliso. Paikkoja rajoitettu määrä.

Aika: 15.12.2018 klo 10.00-15.30

Ohjaajana: Voimaantumosta ohjaaja, YTM, Mirva Salonen

Järjestäjänä: Voimaantumo, www.voimaantumo.fi p. 040 551 5631

Paikka: Voimaantumon tila Puuvillatehtaankadulla tai muu tila Tampereen keskustassa

Ilmoittautumisia pyydetään 13.12.2018 mennessä verkkokaupan kautta. Maksamalla osallistumisen vahvistat paikkasi kurssilla.

Kokemuksia vastaavasta tapahtumasta:

“Ihania, rentouttavia harjoituksia itsensä ja parinsa tiedostavaan kohtaamiseen. Hyvin rauhoittavia ja ajatuksia herättävä kokonaisuus. Ohjaus oli symbaattinen, aidon tuntuinen ja luotettavan ilmapiirin synnyttävä. Kiitoksia voimaannuttavasta päivästä.”

“Reviiriharjoitus silmiä avaava.”

“Hengitysharjoituksessa huomasi, että hengittää väärin -> hyviä työkaluja.”

“Pariskunnille hyviä yhteisiä harjoituksia.”

“Rentouttava päivä.”

“Suositeltava.”

“Rauhoittavia, rentouttavia harjoituksia. Kurssin jälkeen oli levollinen olo. Oman itsen kuuntelua, toisen kohtaamista, näkemistä. Kosketetuksi tulemista. Oli ihana tulla kannatelluksi, saada hoivaa ja hyvä olla kannattelijana. Tärkeää parisuhteen hoitoa.” 

 

ILMOITTAUDU